Muut kohteemme

Jos Eräkolkka ei sovi sinulle käsillä olevaan tarpeeseen, katso myös muut kohteemme:

Huikon Kartano

Huikon Kartano (huikonkartano.fi) sijaitsee myös Toivakassa, Huikon kylässä, luonnonkauniin harjun päällä järven rannassa. Kartanomiljööseen kuuluu myös iso grillikatos, rantasauna, frisbeegolf-rata, liiteri kokoontumisiin sekä Sinivilla. Huikon Kartanossa on 30 vuodepaikkaa ja isot kokoontumistilat. Huikon kartanon voi vuokrata joko yksinään tai Sinivillan kanssa.

Sinivilla

Sinivilla (huikonkartano.fi) on Huikon Kartanon välittömässä läheisyydessä, ja siihen majoituu 17 henkilöä. Huikon Kartano ja Sinivilla yhteensä 47 vuodepaikkaa. Sinivillan voi vuokrata joko yksinään tai yhdessä Huikon Kartanon kanssa.

Kuunpimennys

Kuunpimennys (kuunpimennys.fi) on Lapissa Levin Etelärinteessä oleva alppitalohuoneisto, jossa on neljä makuuhuonetta ja kahdeksan vuodepaikkaa (sekä lisäksi kaksi vuodesohvaa). Rauhallisella paikalla olevasta hyvin varustellusta ja siististä huoneistosta on lyhyt matka laduille ja vielä lyhyempi matka rinteeseen ja rinteestä takaisin. Lähellä myös laavu.

Huikon rivitalot

Huikon Rivitalot on viiden asunnon (kolme yksiötä, kaksio ja kolmio) remontoitu rivitalo Huikossa lähellä Huikon Kartanoa.

Seaexpo

Seaexpon liikekiinteistöt on Helsingin Haagassa sijaitseva liiketeollinen kiinteistö, jossa on 5-8 eri kokoista ja mukautuvaa vuokrattavaa liiketilaa, kooltaan 100-300 m2. Tiloissa toimii erilaisia yhtiöitä, joilla on toimistotilaa, tuotannollista tilaa ja varastoa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta palveluista, jotka sopivat juuri sinulle

Ota Yhteyttä